Voorwoord

Bij het schrijven van dit voorwoord, in de zomer, zijn alle Corona maatregelen verleden tijd. Natuurlijk weten we niet wat ons deze winter te wachten staat, maar we hopen op een seizoen zonder lockdowns en maatregelen en dus zonder onderbrekingen.

Wij doen wel een beroep op uw gezonde verstand, dat u niet bij de cursus verschijnt als u positief bent getest op Corona.

We hebben weer een mooi nieuw cursusprogramma. Ook dit jaar kunt u weer op meerdere locaties terecht. We organiseren cursussen in de Nielt, het Doehuis en MFA de Valuwe, de Herberg en nieuw is dit jaar dat u bij een aantal docenten in hun eigen atelier terecht kunt. U kunt zich alleen individueel inschrijven via deze website, of via het inschrijfformulier achter in het boekje dat eind augustus huis aan huis wordt verspreid in de "oude" gemeente Cuijk. Wij streven ernaar om in de nieuwe plaatsen die bij de nieuwe gemeente horen enkele boekjes in de supermarkten en bibliotheken neer te leggen.
S.v.p. het email adres alléén gebruiken voor andere vragen dan de inschrijving.
Niet met meerdere namen/personen op één inschrijving! Wij hebben van elke cursist naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (indien beschikbaar) nodig!
Ook bestaat de mogelijkheid het formulier uit dit boekje bij een van de leden van de werkgroep in de bus te doen. Zie hieronder bij informatie. Het inschrijfformulier vindt u achter in dit boekje.
Meer informatie:
Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met leden van de werkgroep, zie onderstaande nummers:
Voor de cursussen in MFA de Valuwe en in de Nielt:
• Lavendel 218, 5432 DK Cuijk, tel. 06 81144134
Voor de cursussen in Het Doehuis:
• Buizerdhorst 12 5431 LW Cuijk, tel. 06 13614741
Website: www.kortecursussencuijk.nl
Email: info@kortecursussencuijk.nl