Toen wij in maart onze laatste cursussen moesten afsluiten vanwege de Corona, hadden we weinig hoop om in het seizoen 2020-2021 weer een mooi cursusprogramma te kunnen bieden. Gelukkig zijn de maatregelen versoepelt en kunnen we toch (zij het met aanpassingen) aan de slag! De maatregelen rondom het COVID-19 virus zorgen er wel voor dat sommige cursussen zijn vervallen omdat we de 1,5 meter niet kunnen garanderen. Ook zal er dit seizoen géén informatieavond gehouden worden en is het maximum aantal cursisten bij sommige cursussen verlaagd, om de 1,5 meter te waarborgen. Wij vragen u wel rekening te houden met ons coronaprotocol. Lees vóór inschrijving deze pagina:

We hebben desondanks weer een mooi cursusprogramma. Een aantal nieuwe cursussen en natuurlijk vindt u oude bekende cursussen terug. Ook dit jaar kunt u weer op meerdere locaties terecht. We organiseren dit jaar cursussen in de Nielt, het Doehuis, de Blokhut, de gymzaal aan de Dassenburcht en MFA de Valuwe.

U kunt zich individueel inschrijven tot en met 13 september a.s. met het inschrijfformulier of via e-mail: info@kortecursussencuijk.nl  Niet met meerdere namen/personen op één inschrijving! Wij hebben van elke cursist naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres (indien beschikbaar) nodig.

Ook bestaat de mogelijkheid het formulier uit het boekje bij een van de leden van de werkgroep in de bus te doen. Het boekje wordt eind augustus huis aan huis verspreid. Klik hier voor onze contactgegevens.

In de huidige digitale tijd merken we dat sommige cursussen snel vollopen met aanmeldingen via de mail, direct nadat het boekje uitkomt. Als u zeker weet welke cursus u wilt volgen, schrijft u dan alvast in via de e-mail, website of het formulier.

Ook is het zo dat we dit jaar slechts beperkt cursussen kunnen aanbieden i.v.m. de 1,5 meter maatregel. De groepen die we kunnen toelaten zijn daardoor kleiner.