Mijn naam is Suzan Koopman. Ook aankomend seizoen zal ik weer als workshopgever deelnemen aan de korte cursussen Cuijk. Sinds een tijd ben ik erg enthousiast bezig met Diamond Painting. Een verslavende hobby voor jong en oud. Met Diamond Painting kun je de mooiste dingen maken, van kaarten en boekenleggers tot grote schilderijen. Het is een precies en geduldig werk. Ik zou graag mijn enthousiasme aan je over willen brengen en daarom heb ik een aantal workshops bedacht om je kennis te laten maken met deze erg leuke en ontspannende bezigheid. Kleine tip, gebruik je in het dagelijks leven een leesbril neem deze dan zeker ook mee naar de workshop.

Diamond Painting

Mijn naam is Suzan Koopman. Aankomend seizoen is het voor mij de eerste keer dat ik als workshopgever deelneem aan de Korte Cursussen Cuijk. Sinds een tijd ben ik erg enthousiast bezig met Diamond Painting. Een verslavende hobby voor jong en oud. Met Diamond Painting kun je de mooiste dingen maken, van kaarten en boeken-leggers tot grote schilderijen. Het is een precies en geduldig werk. Ik zou graag mijn enthousiasme aan je over willen brengen en daarom heb ik een aantal workshops bedacht om je kennis te laten maken met deze erg leuke en ontspannende bezigheid.

Gebruik je in het dagelijks leven een leesbril, neem deze dan zeker ook mee naar de workshop. Je kunt je inschrijven voor één of meerdere workshops.

 

Voor deze cursus hebben we een speciaal gereduceerd tarief voor de 65+ groepen

 

Kerstkaarten

Tijdens deze workshop ga je twee kerstkaarten van een Diamond Painting voorzien. Er is een ruim assortiment kerstkaarten beschikbaar waaruit je tijdens de workshop een keuze kunt maken.

 

Kaart en boekenlegger

Tijdens deze workshop ga je een kaart en boekenlegger van een Diamond Painting voorzien. Er is een ruim assortiment kaarten (o.a. verjaardag, geboorte, bloemen) en boekenleggers beschikbaar waaruit je tijdens de workshop een keuze kunt maken.

Notitieboek, DEZE CURSUS GAAT NIET DOOR

Tijdens deze workshop ga je de voorkant van een notitieboek (+/- 21x15cm) van een Diamond Painting voorzien. Er is een ruim assortiment notitieboeken beschikbaar waaruit je tijdens de workshop een keuze kunt maken.