Basiskennis Microsoft Excel/Word

Ken je nog de oude kaartenbak met recepten? De schriftjes met de ledenadministratie? De dikke boeken met harde kaft voor het bijhouden van de boekhouding? Dat alles lukt tegenwoordig zoveel gemakkelijker met spreadsheets (in goed Nederlands: rekenblad). Vaak zelfs zonder zaken over te typen.
Wel eens gewerkt met een tekstverwerker? Haal er veel meer uit door te spelen met alle mogelijkheden die Microsoft Word biedt. Je kunt verzendlijsten maken, labels voor de weckpotten, maar ook een boek schrijven met plaatjes en al. En uiteraard nog veel meer. Hoe dat allemaal gerealiseerd kan worden, vertelt Piet Kok u in 12 lessen. De bedoeling is dat de cursisten zelf een “project” aandragen, waarmee we aan de slag gaan nadat de eerste theoretische beginselen zijn uitgelegd. De cursus is dus vooral gericht op (mee)doen, en van elkaars project leren. Maatwerk dus.
Piet heeft jarenlange ervaring in lesgeven bij zijn vroegere werkgever. Hij verzorgde cursusmateriaal voor nieuwe collega’s, en gaf zelf de maatwerk-computercursussen.
Basiskennis van de programma’s is niet vereist. Enige basiskennis van computergebruik is wel aan te bevelen.
Benodigd:
• Een eigen laptop;
• Liefst ook telefoon met Android;
• De programma’s Microsoft Excel en Word (op de laptop).


Het overig cursusmateriaal ontvang je elektronisch per les.      

Maximaal aantal deelnemers is 8 cursisten